Metaal Creatieve Kunst in Barneveld

Metaal Creatieve Kunst in Barneveld werkt expliciet met metaal. Voor deze metalen kunst werk ik vanuit mijn atelier in Barneveld met alle soorten metalen als cortenstaal, roestvast staal, brons, ijzer en koper. Ik probeer het materiaal te bewerken en het tot uw gewenste resultaat te verkrijgen. De sculpturen verkoop ik, zowel voor binnen als buiten Nederland.

Cortenstaal, Roestvast staal, Brons, ijzer en koper

Metaal is sterk en weerbarstig en toch kan ik zo veel kanten uit met dit materiaal. Mijn uitdaging ligt keer op keer in het vormen van metaal naar mijn hand en de mogelijkheden die dit materiaal met zich meebrengt fascineren mij enorm. Het doel is om elk stukje Cortenstaal, brons, ijzer of koper om te toveren tot iets moois. Door middel van lassen en slijpen verzorg ik de metaalbewerking en realiseer ik metaal sculpturen en beelden. Vooral het experimenteren met lassen is een uitdaging op zich. Deze techniek geeft een prachtige kleur en warmte. Hiermee maakt u uw kunstwerk zeker uniek.

Uitgebreide kennismaking voor perfect resultaat

Metaal Creatieve Kunst werkt ook in  opdracht. Wanneer u contact met mij opneemt bespreken we uw wensen en eisen en kijken we naar de mogelijkheden. Ik wil alles van u weten om een zo’n goed mogelijk beeld te krijgen bij u als persoon. Regelmatig produceer ik ook metalen kunstwerken vanuit eigen idee. Deze kunst is te zien in mijn atelier in Barneveld. Op afspraak bent u te allen tijde van harte welkom om mijn kunstwerken te komen bekijken. Ook wanneer u gedurende het proces van uw werk langs wilt komen.

Meest recente reacties

14.06 | 19:24

Bedankt voor het compliment.

14.06 | 19:10

Ik vind je kunstwerken prachtig
Je gaf mij jouw kaartje op de kunstmarkt in Malden .
Hartelijke groet Svanhilde

11.05 | 12:24

Beste Kees, ik heb je een email gestuurd met foto

08.05 | 17:16

Hallo Jos ik kan altijd even kijken dus stuur maar door na.
metaalcreatievekunst@gmail.com ik ben benieuwd gr kees weimer

Deel deze pagina